WALLPAPERS TOPENG HOLLOW ICHIGO

topeng hollow ichigo

Mereka tinggal di Tres Cifras yang membawa maksud “nombor tiga digit” selepas diterjemahkan daripada Bahasa Sepanyol. Arrancar tidak mempunyai pembebasan tahap terakhir. Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas. Hollow merupakan bekas Plus roh mati yang hilang kemahuan diri ataupun tinggal di alam nyata terlalu lama. Menurut Aaroniero Arleri , beliau merupakan satu-satunya ahli Espada yang pernah menjadi gillian sebelum melalui pembaharuan.

Name: Kikus
Format: JPEG, PNG
License: For Personal Use Only
iPhone 5, 5S resolutions 640×1136
iPhone 6, 6S resolutions 750×1334
iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus resolutions 1080×1920
Android Mobiles HD resolutions 360×640, 540×960, 720×1280
Android Mobiles Full HD resolutions 1080×1920
Mobiles HD resolutions 480×800, 768×1280
Mobiles QHD, iPhone X resolutions 1440×2560
HD resolutions 1280×720, 1366×768, 1600×900, 1920×1080, 2560×1440, Original

Topeng-topeng tersebut juga bertujuan untuk mengaburkan identiti hololw para hollow, tetapi jika diretakkan, hollow berkemungkinan untuk kembali ke personaliti dan bentuk asalnya. Mereka dikenalpasti sebagai pahlawan yang pakar.

Apabila rantai tersebut hancur ditelan masa, roh tersebut akan ditukar ke bentuk yang unik dan mengerikan dengan topeng putih dan sebuah lubang yang besar di dada mereka di mana rantai itu pernah disambungkan. Walaupun hampir kesemua hollow bersifat jahat secara semulajadinya, dan mereka kekurangan keupayaan untuk berfikir, ada juga yang tidak tergolong dalam kumpulan ini, contohnya seperti Nell Tu dan pengikutnya. Hollow boleh menyerupai topenf mamalia berbulu ke binatang yang bersifat reptilia uollow juga menyerupai syaitan.

Setiap ahli Espada dipilih kerana kehebatan mereka beraksi dalam pertempuran dan kemudiannya diberi kedudukan diantara 1 hingga 10 yang menandakan pangkat dan tahap kuasa mereka; tatu di tubuh mereka menandakan nombor mereka di kalangan Espada sebagai contoh, Grimmjow mempunyai tatu di bahagian bawah belakangnya.

Arrancar berbeza dengan hollow biasa dalam dua ciri: Hanya arrancar bertahap vasto lorde sahaja yang akan sentiasa mengambil bentuk dan sifat seorang manusia. Seperti yang dijelaskan oleh Dordonii, Espada yang dicipta secara “semula jadi” ini telah dianggap lapuk oleh Aizen sebaik sahaja dia mula mencipta arrancar secara tiruan mengikut ichiyo dirinya sendiri.

  ACTIONTEC WALLPAPERS

Bleach – Ichigo Hollow Mask Ver.2 Free Papercraft Download

Mereka bertugas menjaga menos tahap gillian. Walaubagaimanapun, sesetengah roh mati kekal di dunia untuk memenuhi matlamat mereka, contohnya seperti mencari mereka yang tersayang, menjaga sesuatu kawasan ataupun memenuhi hasrat dendam di jiwa. Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas. Rantai Nasib ini akan terhakis dengan masa, menunjukkan pemutusan ikatan perhubungan roh dengan alam nyata.

Apabila roh mati bertukar menjadi hollow, mereka tidak dapat melawan perasaan untuk menelan atau menjamah roh yang lain, yang hidup mahupun yang telah mati, untuk memenuhi kekosongan yang mereka bawa dari holkow mereka. Topeng-topeng hollow berbeza dari satu hollow ke hollow yang lain dari segi bentuk dan saiznya, tetapi mereka sentiasa berwarna putih dan bercorakkan tengkorak.

Espada terdiri daripada sembilan lelaki dan seorang wanita. Mereka mempunyai populasi yang paling kecil berbanding tahap-tahap menos yang lain, tetapi bilangan mereka secara tepat tidak dapat dipastikan.

Laman yang ada pautan fail yang terputus Rencana yang mengandungi teks bahasa Jepun. Menos grande adalah perkataan Sepanyol secara literalnya bermaksud “kurang besar”.

Ichigo Kurosaki, Tshirt, Hollow, Headgear, Personal Protective Equipment PNG

Adjuchas berkemungkinan menyamai kuasa ataupun kehebatan seorang shinigami tahap leftenan. Para Espada adalah pahlawan arrancar yang terhebat dikalangannya dan kekuatan mereka jauh menandingi Numero biasa. Memories of Nobody Bleach: Mereka diberikan nombor dua digit di saat mereka dilahirkan dari 11 hingga Sejak dari permulaan siri Bleach, Hollow telah muncul sebagai watak antagonis utama dan pada masa kini mereka masih menjadi ancaman yang besar.

  IDMAN625BUILD2 FREE DOWNLOAD

Bab-bab Media dan bahan koleksi Muzik Judul-judul permainan video. Diambil daripada ” https: Serbuan mereka jarang dilakukan kerana mereka kerap tinggal di Hueco Mundo dan jarang meninggalkan kawasan tersebut melainkan jika mereka mengesan kuasa atau semangat yang kuat ataupun digalakkan oleh kuasa asing.

Ichigo Kurosaki HD Wallpapers | Background Images – Wallpaper Abyss

Arrancar di bawah arahan Aizen mempunyai corak pakaian yang berbeza. Hollow tahap menos dianggap sebagai suatu ancaman yang besar sehingga Soul Icuigo menghantar kumpulan shinigami yang terlatih sahaja untuk mengendalikan serbuan mereka.

Menos jenis ini mempunya populasi yang lebih kecil berbanding menos jenis gillian. Namun begitu, pakaian mereka sering diubahsuai, memberi mereka ciri-ciri tersendiri.

Disebabkan kekurangan upaya untuk berinteraksi dengan yang hidup, dan pada waktu yang sama terikat pada keinginan mereka, kebanyakkan roh sukar untuk menghadapi situasi di mana keluarga ataupun mereka yang tersayang meneruskan kehidupan dan musuh lama melupakan mereka.

Antara ciri yang membezakan hollow daripada makhluk-makhluk lain adalah topeng mereka yang dicipta untuk melindungi naluri mereka yang terdedah selepas jiwa mereka ditelan hollow.

Bilangan hollow yang mampu menanggalkan topeng mereka secara semula jadinya adalah kecil; jika mereka berjaya pun perubahan yang mereka hadapi tidaklah ketara. Sesetengah hollow berupaya untuk berfikir dengan lebih waras dan berakal berbanding dengan hollow biasa; hollow jenis ini selalunya merupakan hollow yang bertahap lebih kejam dan kuat. Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut. Jika hollow dibunuh Quincy pula, malangnya, diri hollow termasuklah roh asalnya akan hancur.