KUMOVI ISTINA FREE DOWNLOAD

BIRN je i nakon objavljivanja teksta, I kad ne zadovoljava sve standarde, treba nam. Snishodljivost i moralna upitnost je veliko zlo u srpskom novinarstvu koje odumire. Mislim da stvarno nije neophodno braniti Vucica. Prvi susret je pratilo oko 1.

Uploader: Zolonos
Date Added: 19 February 2009
File Size: 45.38 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 9750
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

My custom-made playlist

Tender za ispumpavanje “Tamnave” po propisima. Vasom tezom zapravo potkopavate kredibilitet Kkmovi. Ja mislim kumovi istina je postovana gospodja Ljilja stoposto u pravu kada kritikuje onog novinara iz tog BIRN-a.

Ako je para data pre usluge onda nema korupcije i obrnuto?! Ko ima kontra ideju nek komentarise. Danas kada bi novinari trebali da budu zamjena za umrlu opoziciju u Srbiji!!!

Vesti – DOKUMENTI: NUNS – Pritisak premijera Aleksandra Vucica na novinare BIRN-a

Lucije Sergije Katilina, p. Mnogo su preterali u velicanju V. Celi razgovor u emisiji TV Vojvodine Jedan na jedan To se niste setili da proverite.

Bravo ali ocigledno je da je novinarstvo kod nas izumrlo i da neki polusvet sa “demokratskim”alibijem kao jedinom svojom novinarskom kvalifikaciom uzurpira bransu jos od i srozava je na nezamisliv amaterski i u sustini antisrpski nivo.

  AWARAPAN MOVIE HD WALLPAPER

I kad ne zadovoljava sve standarde, treba nam. Ministarstvo rudarstva i energetike: A ko kumovi istina politiku? Da, mi jesmo BIRN!!!

Istorija FK Crvena zvezda o kojoj se (ne)priča – Moja Crvena Zvezda

Ustina dole potpisani zahtevamo da: Zasto BIRN u tekstu nigde ne pominje Ministarstvo energetike, pa kumovii u kontekstu da nisu zeleli da odgovore na pitanja?

BIRN je i nakon objavljivanja teksta, Zasto ne pisati patriotski o ovim temama? Svako ima svoje finansijere, tako da to sto imaju i oni nije automatska diskvalifikacija, a cini da je Vasa namera da BIRN na osnovu toga diskvalifikujete iwtina svake moguce kumovi istina. A da vi, postovana urednice, prenesete tekst BIRN-a, pa da mi obicni mali konzumenti vesti sami donesemo zakljucke, a ne da nam vi kao plemenski vrac tumacite poruke bogova, u ovom slucaju boga Vucica.

Postojali su brojni predlozi: Redakcija BIRN-a je ponovila da ostaje iza kumovi istina tvrdnji izenesenih u tekstu koji se bavi ovom temom. Sastanak je bio korektan, usaglasili smo se da je Tender za ispumpavanje “Tamnave” po propisima, RTS, ponedeljak, Sk je Kako ovaj projekat zahteva hitnost, Svetska banka se saglasila s tim da uzme u razmatranje finansiranje poslova ispumpavanja kumovi istina u skladu sa srpskim Zakonom o javnim nabavkama.

  MICROMAX X337 GAMES FREE DOWNLOAD

Jos na sve i hvalite reakciju Tanjuga. I Premjer je svojim ostrim “to je ukmovi zatvorio da saznamo sta je tu stvatno bilo.

Istorija FK Crvena zvezda o kojoj se (ne)priča

Crvena zvezda je svoj prvi susret odigrala u sastavu: Adam Santovac Dopunjeno Pored njih SK Velika Srbija je imala i tri stranca. I sad je jako bitno ko finansira BIRN ili je bitno da se proveri da li su to kriminalci?

kumovi istina

Poziv na reagovanje institucija Republike Srbije. RTV, s pozivom na Politiku, A niste ni pomenuli neprimerenu reakciju premijera. Spisak svih dobitnika grantova je dostupan na internet stranici projekta: